Friday, June 26, 2015

Kawan zaman skrg

Assalamualaikum.. ok rse janggal giler.. dh lama x luah kt sini... nak luah kat fb ramai giler yg baca..wechat pon sama... kang ade pulak yg terasa hati..
Ok sebenarnye nak cerita jenis kawan zaman skrg.. firstly,andai kata la korg dh suka kat seseorang ni,for sure korg akn tlg die kan.. tpi korg rse mcm 'die ni cari aku mse susah je'.. kenapa ckp mcm tu? Firstly,whatsapp korg seakan tidak pntg bagi die.. hari ni korg bagi,esok pagi bru dia baca... sape penah rasa.. agkt tgn... wakakaka... penh rse menyampah,meluat x? Kdg2 tu rse mcm nk ckp je depn muka die 'time susah nnti bru cri saya taw'.. confirm sentap beb.. hehe.. die pon bukn bodoh sgt smpai xnmpk yg korg suka die tpi dia lebih suka amik kesempatan... iyalah.. org dh suka aku kan,alang2 mntk tlg msti die tlg pnye... haaa... amik ko...
Nak jdi sakit hati lagi.. dah la cri korg time nk mntk tlg je sbb korg sggup tlg walaupun hati sakit.. lps tu nk jdi cerita korg rse mcm die minat kt pmpn lain yg stu tmpat keje.. selalu nmpk dorg mkn sama,kdg2 trserempak dorg ngah borak.... haaaaa..... sape sakit hati... ok xpe... do it what you want to do... nak cari kita time susah je kan.. buat la.. tlg je wlaupun hati sakit... fikir mcm ni... xpelah ada jugak org igt kat aku time dia susah.. well.. soal perasaan tu,jgn sesekali korg mntk hati die kt org yg korg minat tu... sbb ape? Meh sni nk bgtaw... sebbnye die sndiri pon keliru dan xpaham perasaan dia.. kejap couple ngan org ni,kjap suka org ni.. siapa yg pegg hati dia? Allah yg pegg... jadi mntk pada Allah.. yakin pada Allah.. jgn brharap pada manusia.. apa2 nak,mntk pada Allah sbb DIA yg pegg hati kita..
Ok.. tu jelah nk tulis.. sekian..

No comments:

Post a Comment